За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива

...
За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива
Коментари Харесай

Азис видя в бъдещето кога и как ще умре

За първи път в ефирен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива огромна част от най-личния си свят. Единствено в „ Търси се “ той призна и загадка, която ревниво е крил през всички тези години.

„ Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми оказва помощ да съм толкоз сполучлив в това, което върша “.

" Аз съм биполярен. Аз съм човек с раздвоена идентичност, да не кача и разтроена от време на време. Сутринта се усещам един, следобяд съм напълно друг. Тази биполярност и смяна в настроенията ми е повода за моите триумфи.

Имах уплаха от хора и четири години не бях напускал дома си, с изключение на на работа и след това назад. Приятелките ми идваха у дома. Цялото това внимание ме покоси душевен, унищожи ме. Сега виждаме гримирани мъже на всеки ъгъл, усещам се добре и навестявам доста места, където се усещам добре ", признава Краля на фолка.

" Имам дарбата от баба ми да виждам в бъдещето. Виждам и хубавото, и неприятното. Аз знам даже на какъв брой години ще умра - на 87. От напреднала възраст. Заобиколен от деца, които съм осиновил, и цялостен двор с кучета и котки ", безапелационен е изпълнителят на " Хабиби ". 

Водещите Нели и Меги срещнаха своя специфичен посетител с Ивайла Бакалова и нейния обичан мъж Веселин Денков, които са измежду най-близкото приятелско обграждане на музиканта. „ Азис за мен е дом, уют, схващане “, ще признае носителката на „ Мис България “ за 2001 г. 

Най-емоционалната среща беше с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя описа за тежкия избор дали да роди Васко, защото когато е схванала, че е бременна с него, е била в пандиза. Много прочувствено Гергина показа за годините на разлъка сред тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук самичък. За сложния живот в беднотия си спомни и музикантът с думите: „ Когато я видя, си припомням какъв брой небогати бяхме ние. Умът, който е завещание от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът! “.

Накрая сподели, че не е нито Васко, нито Азис. Васко останал там някъде в бедните години, когато едвам свързвал двата края като барман. Азис пък бил индивидът от сцената. Сега артистът твърди, че открива същинското си аз, с което занапред всички ще се срещат. Искам да съм индивида, за който приказват тези мои най-близки другари, сподели Азис на водещите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР